avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Apartament executat - datorii Asociatie
Discuție deschisă în Executare silită

Apartament executat - datorii Asociatie

Buna seara.
Am actul adjudecatar de azi. Executorul are un termen de 15zile pana sa inceapa sa faca plati pt partile aflate la masa credala. O banca a initiat executarea silita.

E o idee buna sa instiintez Asociatia sa se inscrie acum la masa credala pt a recupara din datoriile acumulate acum la Asociatia de propietari??
Cel mai recent răspuns: dtztz , utilizator 18:35, 20 Martie 2013
dac apart. a fost executat de asociatie pt. datorii ei nu trebuie instiintati pt. ca ei au facut cererea de executare si sumele vor fi distribuite de executor. despre masa credala nu inteleg fiti mai explicit asta are legatura cu insolventa unei pers. juridice.
oricum prin adjudecare primiti imobilul liber de orice sarcini dar consultati executorul daca mai sunt si alti creditori inscrisi la el.
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2013
sc vox legis corp srl, Consilier juridic
daca nu asociatia a initit executarea, da ar fi bine sa o instiintati.
O banca a initiat executarea silita.

La masa credala nu se inscriu toti cei care au vreun drept sa recupereze din datoriile celui executat?
Momentan nu mai sunt alti creditori.
Dar Asociatia nu s-ar putea trezi ca vrea banii care ii datoreaza cel executat, cel ce a acumulat aceste datorii la intretinere?
Daca asociatia de proprietari nu a inregistrat debitul acumulat de proprietar,acum dupa ce detineti actul de adjudecare este tardiv ca asociatia de proprietari sa mai comunice debitul
Creditorul banca detine prioritate in recuperarea creditului nerambursat in termenul contractual stabilit

Alte discuții în legătură

Act de adjudecare in urma unei executari silite florip florip Buna seara, va rog sa-mi spuneti daca in urma unui act de adjudecare in favoarea bancii a unui apartament dintr-o asociatie de proprietari, incheiat in data de ... (vezi toată discuția)
Termen inscriere depunere documente dtztz dtztz Un apartament este scos la licitatie din cauza bancii. Are datorii la banca si la asociatia de proprietari. Executorul judecatoresc a fixat data licitatiei. ... (vezi toată discuția)
Act adjudecare Ofof Ofof Buna ziua... In luna ianuarie am participat la o licitatie, unde am fost declarata adjudecatar. Eu am adjudecat la pretul de 75 % (pretul de incepere al ... (vezi toată discuția)