avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Apartament executat - datorii Asociatie
Discuție deschisă în Executare silită

Apartament executat - datorii Asociatie

Buna seara.
Am actul adjudecatar de azi. Executorul are un termen de 15zile pana sa inceapa sa faca plati pt partile aflate la masa credala. O banca a initiat executarea silita.

E o idee buna sa instiintez Asociatia sa se inscrie acum la masa credala pt a recupara din datoriile acumulate acum la Asociatia de propietari??
Cel mai recent răspuns: dtztz , utilizator 18:35, 20 Martie 2013
Asociatia trebuie sa se prezinte la executor
daca in cateva zile se distribuie banii... si asociatia nu are tirtul executoriu... de ce sa se mai prezinte?
Multumesc de raspunsuri.
Am instiintat Asociatia si administratorul a zis ca o sa consulte un avocat.
E interesant ce va avea sa se intample.

Imi puteti preciza un articol de lege prin care reiese ca nu am treaba cu datoriile celui executat??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de adjudecare in urma unei executari silite florip florip Buna seara, va rog sa-mi spuneti daca in urma unui act de adjudecare in favoarea bancii a unui apartament dintr-o asociatie de proprietari, incheiat in data de ... (vezi toată discuția)
Termen inscriere depunere documente dtztz dtztz Un apartament este scos la licitatie din cauza bancii. Are datorii la banca si la asociatia de proprietari. Executorul judecatoresc a fixat data licitatiei. ... (vezi toată discuția)
Act adjudecare Ofof Ofof Buna ziua... In luna ianuarie am participat la o licitatie, unde am fost declarata adjudecatar. Eu am adjudecat la pretul de 75 % (pretul de incepere al ... (vezi toată discuția)