avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită urgent executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

urgent executare silita

Am un antecontract de vanzare-cumparare pentru un apartament intr-un ansamblu in constructie.Firma cu care eu am incheiat antecontractul a girat la banca cu acest ansamblu pentru mai multe credite luate pe alta firma dar cu aceiasi actionari.Acum se face executare silita si scoaterea la licitatie a imobilul cu care au gajat si nu imobilele de pe firma care a luat imprumutul si este titulara contractului de credit.Va rog ma poate sfatui cineva ce pot face?Mentionez ca si eu sunt in proces cu dezvoltatorul pentru rezolutiunea antecontractului si am o hotarare executorie dar nu definitiva.
Cel mai recent răspuns: victoria75 , utilizator 21:02, 11 Ianuarie 2011
cerere de interventie in nume propriu in procesul pe care il are banca cu firma respectiva in care prezentati actetle repective.
Din cate am inteles nu este nici un proces.Contractul de credit este executoriu si acum se face executarea silita prin scoaterea la licitatie a imobilului cu care au gajat.Sa fac cerere de interventie la executor in ziua licitatiei?
victoria75 a scris:

Am un antecontract de vanzare-cumparare pentru un apartament intr-un ansamblu in constructie.Firma cu care eu am incheiat antecontractul a girat la banca cu acest ansamblu pentru mai multe credite luate pe alta firma dar cu aceiasi actionari.Acum se face executare silita si scoaterea la licitatie a imobilul cu care au gajat si nu imobilele de pe firma care a luat imprumutul si este titulara contractului de credit.Va rog ma poate sfatui cineva ce pot face?Mentionez ca si eu sunt in proces cu dezvoltatorul pentru rezolutiunea antecontractului si am o hotarare executorie dar nu definitiva.

Am gresit eu hotararea este definitiva si executorie dar nu irevocabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala michil michil Sunt intr-un proces cu o firma pentru deschiderea procedurii insolventei. Intentionez sa fac o plangere penala pentru inselaciune si fals in declaratii ... (vezi toată discuția)
Executare silita kidtuning kidtuning Am un credit la [EDITAT] in valoare de 140000 ron nu am girat cu nimic pentru acest credit.Nu am mai platit de 8 luni ca nu am mai avut posibilitatea ce se ... (vezi toată discuția)
Executare silită de asociatia de proprietari Lavipop Lavipop Am si eu o intrebare asociatia de proprietari scoate la licitatie un apartament gajat in banca si il vine dar banca ia nici u un ban actualul proprietar ... (vezi toată discuția)