avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită de asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită de asociatia de proprietari

Am si eu o intrebare asociatia de proprietari scoate la licitatie un apartament gajat in banca si il vine dar banca ia nici u un ban
actualul proprietar poate sa il cumpere cu datorie
la asociatie sau trebuie să o achite?Asociatia mai are dreptul sa puna oprire pe salariul fostului proprietar deposedat de apartament?

Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2019
Lavipop, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:15, 12 Martie 2019
Buna dimineata. Da poate in anumite conditii, dar ce reiese sau ce inteleg eu este ca Asociatia scoate casa la licitatie dar i-a pus si poprire pe venituri?
asociatia de proprietari scoate la licitatie un apartament gajat in banca si il vine

1-Daca bunul imobil este gajat in banca iar proprietarul bunului imobil nu isi achita obligatiile catre banca,aceasta pentru recuperare credit are dreptul legal sa demareze procedura de executare silita asupra bunului imobil
2-Nu asociatia de proprietari scaote la licitatie ci executorul judecatoresc la cererea creditorului desfasoara acte si actiuni pentru executare silita debitor
3-Executorul judecatoresc in baza hotararii judecatoresti definitive care obliga debitorul la achitarea debitului,dispune masura executarii silite asupra bunurilor in evidenta debitorului astfel incat acesta sa poata sa fie executat silit sa nu invoce starea de insolvabilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante de la un apartament care se afla in executare juecatoreasca florip florip un locatar al asociatiei de prioprietari (pers.juridica) garanteaza (gireaza) cu apartamentul, un credit bancar pentru a alta persoana fizica in favoarea ... (vezi toată discuția)
Cine plateste datoriile apartamentului adjudecat la licitatie? scolceag scolceag Am achizitionat un apartament prin intermediul executorului judecatoresc. Apartamentul a apartinut unei persoane care nu a mai putut si nici nu a mai vrut ... (vezi toată discuția)
Recuperare restante de la proprietar cu probleme penale gabivoch gabivoch Buna seara. Revin cu problema Asociatiei noastre cu privire la acest proprietar de la care avem de recuperat aprox. 30.000 lei. Cele 2 apartamente au fost ... (vezi toată discuția)