avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... programul de 4 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

programul de 4 ore

buna seara .am si eu o problema ,sunt revenita in cimpul munci dupa ccc desi nu mi sa mai dat postul inapoi pe motiv ca sunt femei de serviciu destule si ma trimis sa lucrez cu muncitorii pe santier la sapaturi acum sa mai ivit o belea nu are cine sa stea cu copilul dupa ora 1 si am solicitat program de 4 ore mi sa spus de la personal sa nu fac cerere ca in secunda 2 voi fi data afara este normal asa ceva ?sotul lucrind in armata lucreaza dupa cum se stie in ture 12/24, 12/48 si nu ami permit o bona salariul meu fiind de 630 iar sotul 980 mai am o fetita de 11 ani care e la scoala nu pot sai ruinez viitorul tinind-o sa stea cu fratele ei. pot sa lucrez la 4 ore am dreptul la asa ceva?

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa pepa_as pepa_as daca eu lucrez in ture 12-24 ,12-48 si intr-o luna am lucrat 170 de ore cate bonuri de mas pot primi ? (vezi toată discuția)
Doresc un raspuns dragonscuf dragonscuf doresc raspuns la o intrebare.pot face cerere sa lucrez la 4 ore fara sa fiu data afara in sec urmatoare? (vezi toată discuția)
Lucrez la un program de 24 de ore ,si nu sunt deacord cu asta aristidie aristidie Lucrez la o firma de pazxa pe masina de interventie.Programul de lucru sa stabilit de catre seful de lucru la 24 de ore desi pe contract scrie ca se lucreaza ... (vezi toată discuția)