avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... doresc un raspuns
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

doresc un raspuns

doresc raspuns la o intrebare.pot face cerere sa lucrez la 4 ore fara sa fiu data afara in sec urmatoare?
Cel mai recent răspuns: dragonscuf , utilizator 17:25, 16 Ianuarie 2011
Buna ziua !
Puteti, dar nu pot sa va raspund in cate... secunde puteti fi data afara :D.
Lasand gluma la o parte am o intrebare retorica : dumneavoastra vreti sa munciti sau nu ?
Ultima modificare: Duminică, 16 Ianuarie 2011
Marius Zaharia, Avocat
Doar cu acordul angajatorului. Exista o prevedere de genul acesta in contractul colectiv de munca unic la nivel national, insa prevederea este de reducere a durati de munca zilnica pe motive medicale.
Este si cazul dumneavoastra?
sigur ca da dar am o problemema legata de baietelul meu nu am cu cine sa al las si sunt nevoita sa fac asta salariul este foarte mic si nu ami permit o bona
probleme medicale nu nu am iar la cresa mi sa cerut 200eur

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cic paternal vs. program redus pentru mama smeagull smeagull Buna ziua, Problema: mama aflata in cic doreste intoarcerea la lucru inainte de implinirea celor 2 ani. Tatal copilului va intra el in cic pentru ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pana la 2 ani... analis analis Buna seara!Am un baietel de aproape 2 anisori...pe 4 iunie va implini doi ani....Am auzit spre sfarsitul anului trecut ca s-ar putea prelungi concediul de ... (vezi toată discuția)
Probleme urgente cu concediul BadoiAndreea BadoiAndreea Buna ziua, am sa va detaliez problema mea in speranta ca cineva ma va putea ajuta. Lucrez de la ora 09 la ora 21, o zi da - una nu. Colega mea are acelasi ... (vezi toată discuția)