avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bonuri de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bonuri de masa

daca eu lucrez in ture 12-24 ,12-48 si intr-o luna am lucrat 170 de ore cate bonuri de mas pot primi ?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 13:49, 2 Noiembrie 2008
cate unul la fiecare 8 ore lucrate intr-o luna.
pepa_as a scris:

daca eu lucrez in ture 12-24 ,12-48 si intr-o luna am lucrat 170 de ore cate bonuri de mas pot primi ?

Bonurile de masa pot fi acordate astfel : maxim 1bon de masa/zi lucratoare/angajat. De exemplu, daca o luna are 21 de zile lucratoare un angajat poate primi maxim 21 de bonuri in acea luna.
Un angajat poate primi maxim 1 bon de masa /zi lucratoare, dar la un program de munca de 8 ore. Daca ar fi sa calculam la cate ore ati muncit dumneavoastra (170 : 8ore /zi = 21.25), ati fi indreptatit sa primiti 21 de bonuri. Insa in regumanetul interm si in CCM(daca exista la nivel de unitate) ar trebuie sa se prevada numarul de bonuri de masa pe care un angajat il poate primi intr-o luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea bonurilor de masa cristian20006 cristian20006 buna ziua am si eu o nelamurire in ceea ce priveste acordarea bonurilor de masa. lucrez la o firma 168 de ore lunar in ture de cate 12 ore dar in functie de ... (vezi toată discuția)
Acordarea tichetelor de masa in cazul recuperarii orelor suplimentare dancerhd dancerhd avem urmatoarea situatie: in luna ianuarie norma grafica lunara este de 176 ore,/23 zile lucratoare , salariatul care lucreaza in ture de 12/24 efectueaza un ... (vezi toată discuția)
Act aditional modificare program de munca personal turant ursuletroz ursuletroz Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: avem salariati care lucreaza 8 orezi, 40 ore/saptamana. Dorim sa le modificam programul ... (vezi toată discuția)