avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... abonament telefon elvetia
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

abonament telefon elvetia

Buna seara,am o nelamurire si sper sa gasesc pe cineva amabil sa.mi raspunda.Am un nepot care a fost in Elvetia anul trecut,a muncit acolo,intre timp si.a facut abonament la telefon ,dar nu a mai platit,a fost nevoit sa se intoarca in tara din diverse motive.Poate cineva va rog,sa.mi spuna ce se va intampla cu el?Ise va face dosar penal?va multumesc anticipat,din suflet,Marian
Cel mai recent răspuns: tucano , utilizator 22:46, 17 Ianuarie 2011
chiar daca nu a inchis acel abonament si chiar daca nu l-a mai platit, nu e nimic penal in asta.
Va multumesc din suflet pentru raspuns,dar am uitat sa specific ca o data cu abonamentul,a luat si un telefon scump,fara sa.l plateasca.Situatia este aceeasi?va multumesc pentru timpul acordat
Daca societatea de telefonie vrea sa isi puna mintea cu nepotul d-voastra, in cazul in care este vorba de o suma considerabila (cateva sute de euro), va putea ajunge sa obtina si un titlu de executare silita chiar in strainatate, adica in Romania.
da,este un telefon foarte scump...sper totusi sa rezolvam sa luam legatura cu cei de la companie si sa vedem ce putem rezolva.Va multumesc tuturor pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare avocat dariaconstantin dariaconstantin Bună ziua, sper ca cineva sa.mi dea o soluție la următoarea situatie: Am început procesul de divorț, eu sunt plecat în străinătate și am angajat un ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog Victoria29 Victoria29 Buna ziua,s.a facut o plangere penala impotriva mea in urma cu aprox. o luna si jumatate,am angajat un avocat intre timp pt. aparare,astazi am fost sunata de ... (vezi toată discuția)
Probleme abonament telekom 7Cris7 7Cris7 buna ziua , am un abonament la un operator GSM , am fost sunat acum cateva luni daca doresc sa-mi schim abonamentul , urmand sa primesc un abonament de 44 ron ... (vezi toată discuția)