Buna seara,am o nelamurire si sper sa gasesc pe cineva amabil sa.mi raspunda.Am un nepot care a fost in Elvetia anul trecut,a muncit acolo,intre timp si.a facut abonament la telefon ,dar nu a mai platit,a fost nevoit sa se intoarca in tara din diverse motive.Poate cineva va rog,sa.mi spuna ce se va intampla cu el?Ise va face dosar penal?va multumesc anticipat,din suflet,Marian
Va multumesc din suflet pentru raspuns,dar am uitat sa specific ca o data cu abonamentul,a luat si un telefon scump,fara sa.l plateasca.Situatia este aceeasi?va multumesc pentru timpul acordat
Daca societatea de telefonie vrea sa isi puna mintea cu nepotul d-voastra, in cazul in care este vorba de o suma considerabila (cateva sute de euro), va putea ajunge sa obtina si un titlu de executare silita chiar in strainatate, adica in Romania.
da,este un telefon foarte scump...sper totusi sa rezolvam sa luam legatura cu cei de la companie si sa vedem ce putem rezolva.Va multumesc tuturor pentru raspunsuri
Urgent va rog
Victoria29
Buna ziua,s.a facut o plangere penala impotriva mea in urma cu aprox. o luna si jumatate,am angajat un avocat intre timp pt. aparare,astazi am fost sunata de ... (vezi toată discuția)