avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizare constructie chiosc pe proprietate privata
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizare constructie chiosc pe proprietate privata

Pentru a-mi construi un chiosc pe proprietatea mea, e nevoie de autorizatie de constructie?
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 23:49, 15 Ianuarie 2011
Din categoria constructiilor cu caracter provizoriu fac parte: chioscuri, tonete, cabine, locuri de expunere situate pe caile si in spatiile publice, corpuri si panouri de afisaj, firme si reclame, copertine, pergole ori altele asemenea.
In sensul Legi 50/1991, realizarea constructiilor provizorii se autorizeaza in aceleasi conditii in care se autorizeaza constructiile definitive.
Va sunt necesare:

1. Certificatul de Urbanism
2. Dovada titlului solicitantului asupra terenului si a constructiilor (titlu de proprietate sau act de concesionare in copie legalizata)
3. Proiectul pentru autorizatia de construire in doua exemplare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie autirizatie pt : Bebe Anton Bebe Anton Buna ziua am o intrebare, daca am nevoie de autorizatie pt amplasarea unei copertine deasupra unei vitrine a unui magazin comercial? (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie 2 suspectul suspectul Din necesitatea de a imi elibera garajul am cumparat niste profile metalice subtiri si am construit un schelet metalic cu gandul sa il imbrac in nylon (un ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru solar aleahimairam aleahimairam Buna seara. Va rog sa ma lamuriti si pe mine . Este necesara o autorizatie de constructie pentru un solar de legume? precizez ca solarul nu are fundatie. va ... (vezi toată discuția)