avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am nevoie autirizatie pt :
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am nevoie autirizatie pt :

Buna ziua am o intrebare, daca am nevoie de autorizatie pt amplasarea unei copertine deasupra unei vitrine a unui magazin comercial?
Cel mai recent răspuns: -ELLA- , utilizator 03:49, 12 Ianuarie 2020
da
Daca acea copertina e facuta ca si cum ar fi parte integranta din vitrina si nu o constructie de sine statatoare, atunci nu mai este nevoie.
e nevoie de autorizatie si pentru colantarea vitrinelor
[ link extern ]

LEGE nr. 50 din 29 iulie 1991 (**republicata**)(*actualizata*) privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii

Art. 3
(1) Constructiile civile, industriale, agricole, cele pentru sustinerea instalatiilor si utilajelor tehnologice, pentru infrastructura de orice fel sau de oricare alta natura se pot realiza numai cu respectarea autorizatiei de construire, precum si a reglementarilor privind proiectarea si executarea constructiilor, pentru:

h) lucrari de constructii cu caracter provizoriu: chioscuri, tonete, cabine, spatii de expunere, corpuri si panouri de afisaj, firme si reclame, copertine si pergole situate pe caile si spatiile publice, anexe gospodaresti, precum si anexele gospodaresti ale exploatatiilor agricole situate in extravilan;
(2) In vederea simplificarii procedurii de autorizare a executarii lucrarilor de constructii provizorii prevazute la alin. (1) lit. d), g) si h), autorizatia de construire se emite in baza documentatiilor tehnice - D.T. cu continut simplificat in raport cu continutul-cadru prevazut in anexa nr. 1.
Ultima modificare: Duminică, 12 Ianuarie 2020
-ELLA-, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize montare firma luminoasa Ileana567 Ileana567 Poate cineva sa-mi spuna, carei institutii trebuie sa ma adresez pentru a obtine avizele necesare montarii unei firme luminoase pentru un salon de ... (vezi toată discuția)
Anexele gospodãreºti ale exploataþiilor agricole au caracter temporar? Step_B Step_B Doresc sa stiu daca intr-adevar anexele gospodăreşti ale exploataţiilor agricole au caracter temporar. De asemenea vreau sa aflu cum se defineste acest ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru solar aleahimairam aleahimairam Buna seara. Va rog sa ma lamuriti si pe mine . Este necesara o autorizatie de constructie pentru un solar de legume? precizez ca solarul nu are fundatie. va ... (vezi toată discuția)