avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Anexele gospodãreºti ale exploataþiilor agricole au ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Anexele gospodãreºti ale exploataþiilor agricole au caracter temporar?

Doresc sa stiu daca intr-adevar anexele gospodăreşti ale exploataţiilor agricole au caracter temporar. De asemenea vreau sa aflu cum se defineste acest caracter temporar. Pana la urma si 30 de ani poate insemna temporar. Sunt interesat sa construiesc o asemenea cladire pe teren extravilan si vreau sa am garantia ca nu vine cineva din administratia publica sa ma oblige sa o daram pentru ca a expirat timpul ce face obiectul "caracterului temporar".

Am vazut in legea 50/1991 actualizata in 15/10/2009 (nu am gasit alta varianta mai recenta) faptul ca exista la art. 3 urmatorul text:

h) lucrări de constructii cu caracter provizoriu: chioscuri, tonete, cabine, spatii de expunere, corpuri si panouri de afisaj,
firme si reclame, copertine si pergole situate pe căile si spatiile publice, anexe gospodăresti, precum si anexele gospodăresti
ale exploatatiilor agricole situate în extravilan;

Va multumesc pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Am nevoie autirizatie pt : Bebe Anton Bebe Anton Buna ziua am o intrebare, daca am nevoie de autorizatie pt amplasarea unei copertine deasupra unei vitrine a unui magazin comercial? (vezi toată discuția)
Buna seara Marya STANCU Marya STANCU am si eu citeva intrebari referitor la constructia unui magazin pe structura de lemn.Vreau sa construiesc si eu un magazin din lemn ,pe structura de lemn,in ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru solar aleahimairam aleahimairam Buna seara. Va rog sa ma lamuriti si pe mine . Este necesara o autorizatie de constructie pentru un solar de legume? precizez ca solarul nu are fundatie. va ... (vezi toată discuția)