avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Asociatii fara scop patrimonial
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Asociatii fara scop patrimonial

O asociatie fara scop patrimonial reuneste persoane fizice care aduc in asociatie terenuri agricole pentru pasunatul animalelor pe care le detin in proprietate. Nu obtin venituri de nici un fel dar primesc subventii de la stat pentru intretinerea pasunilor.Intrebarea este daca pentru asociatie se depune declaratia 101. De asemenea am inteles ca de la 01.01.2011 planul de conturi s-a modificat si ca s-ar folosi acelasi plan de conturi cu al societatilor comerciale. Este adevarat?
Cel mai recent răspuns: lenareg , utilizator 16:40, 17 Ianuarie 2011
se depune 101 pt ONG -uri cat despre planul de conturi potruvit O. 3055 s-a zvonit ceva dar nu stiu daca este certitudine!
In mod normal ar trebui sa depune-ti 101 daca sunte-ti inreg ca platitor de impoz pe profit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati comerciale ong bara_bab bara_bab Buna ziua, Am o problema care implica mai multe aspecte, legata de activitatea comerciala a unui ONG, din a carui conducere fac parte. Organizatia doreste ... (vezi toată discuția)
Ong Cecilia35 Cecilia35 O asociatie non profit, fara personalitate juridica, fara scop patrimonial primeste in subventii pentru intretinerea pasunilor Sunt impozabile aceste ... (vezi toată discuția)
Impozitare asociatie non-profit sfarghiuelena sfarghiuelena Buna seara.Va rog sa-mi spuneti daca in cazul unei asociatii non-profit,care are ca scop intretinerea pasunii(concesionata de la primarie) si care primeste ... (vezi toată discuția)