avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit ong
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

ong

O asociatie non profit, fara personalitate juridica, fara scop patrimonial primeste in subventii pentru intretinerea pasunilor Sunt impozabile aceste subventii?
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 10:03, 19 Iulie 2012
In cazul ONG-urilor impozit pe profit exista numai daca desfasoara activitati economice. Ori in cazul dvs. nu este cazul si in nici-un caz pentru subventii nu se plateste impozit pe profit. Cititi capitolul "impozit pe profit" din Codul Fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare asociatie non-profit sfarghiuelena sfarghiuelena Buna seara.Va rog sa-mi spuneti daca in cazul unei asociatii non-profit,care are ca scop intretinerea pasunii(concesionata de la primarie) si care primeste ... (vezi toată discuția)
Activitati economice la ong crysionela crysionela Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema: Care este diferenta dinte un ONG cu scop patrimonial si un ONG fara scop patrimonial? Un ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare asociatie non profit Sami124gg Sami124gg Buna ziua , Am o asociatie non-profit pe numele fetitei pe care am folosit-o pana acum doar pentru terapiile copilului meu. In statutul Asociatiei am trecut ... (vezi toată discuția)