avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Inregistrarea discutiilor purtate in institutii publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Inregistrarea discutiilor purtate in institutii publice

Buna ziua ,
In situatia in care , ma aflu intrun birou al unei institutii publice (primarie , banca , finante publice etc. ) si inregistrez cu o microcamera de luat vederi , o discutie anume , pentru a putea demonstra < live >, in cazul cand, respectivul oficiant nu mai recunoaste ce mi-a afirmat intro discutie anterioara , ESTE LEGAL ?
Si care este legea in care se incadreaza , o astfel de situatie . M-am confruntat de multe ori cu astfel de situatii . Va mltumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 08:37, 19 Ianuarie 2011
Nu este nimic ilegal in aceasta activitate.
Daca scopul inregistrarii este santajul exista probleme legale.
Da, e legal daca nu s-a specificat altfel (afise, etc) si atata timp cat nu se foloseste ca instrument de santaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor abuzat sexual. Sonji Sonji [b]Buna. Am niste nelamuriri.Cunosc un caz in care un minor a fost abuzat sexual de tatal lui. A depus o plangere impotriva individului, dar fiind amenintat, ... (vezi toată discuția)
Pot fi sau nu dat in judecata pentru calomnie?? Sonji Sonji Buna. Am mai deschis candva subiectul dar nu am fost prea luminat in privinta urmatoare. lipesc zeci de afise prin oras. In afise apare poza unui barbat iar ... (vezi toată discuția)
!!!!! inregistrarea unei discutii private, este sau nu infractiune ? peterstern peterstern Vreau sa stiu daca inregistrarea unei discutii private cu un reportofon sau orice alt mijloc este sau nu infractiune, Daca da va rog precizati si articolul ... (vezi toată discuția)