avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul muncii angajatori rai platnici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul muncii angajatori rai platnici

buna ziua
cum mai pot intra in posesia a 3 salarii restante de 1an si jumatate in urma,fostul angajator refuza sa acorde salariile restante
in momentul de fata nu mai muncesc si nu mai locuiesc in tara,am domiciliu in acte in belgia ,pot sa-l chem in judecata acolo deoarece am domiciliu in acte
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 14:46, 16 Ianuarie 2011
Buna ziua !
Puteti actiona in instanta angajatorul pt obligarea acestuia la plata drepturilor neachitate . Codul de procedu civila prevede la Art 5
"Cererea se face la instanta domiciliului paratului. Daca paratul are domiciliul in strainatate sau nu are domiciliu cunoscut, cererea se face la instanta resedintei sale din tara, iar daca nu are nici resedinta cunoscuta, la instanta domiciliului sau resedintei reclamantului."
In atare situatie , puteti fi reprezentat de avocat in instanta ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce judecatorie se depun documentele L.P. L.P. La ce judecatorie se depun documentele, pentru a chema in judecata pe cineva care are restante la intretinere? Judecatoria sectorului ? (vezi toată discuția)
Actiune impotriva unei persoane plecata peste hotare ContSters168541 ContSters168541 intrebarea mea este simpla .daca cineva ma actioneza in instanta si eu am domiciliu de ceva vreme peste hotare poate sa castige procesul prin faptul ca eu nu m ... (vezi toată discuția)
Competenta instanta` evamaria1311 evamaria1311 In situatia in care tatal solicita legaturi personale cu minorul, minorul avand resedinta in SUA si la acest moment domiciliind cu mama in SUA, care este ... (vezi toată discuția)