avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Intreprindere Individuala Obligatii lunare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Intreprindere Individuala Obligatii lunare

Buna,

va rog frumos daca ma puteti ajuta sun foarte confuza.Am o II(intreprindere individuala) care a fost suspendata pe perioada concediului de maternitate, am redeschis-o si nu am avut activitate, venit 0, am depus declaratiile cu 0 la pensii si somaj ai am platit lunar la pensii la minim, aveam contract cu casa la venit minim, si la santate la fel plateam la minim, acu am inceput activitatea nu am inca profit.Intrebarea mea este mai trebuie sa depun declaratiile daca venitul impozabil este 0?si alta intrebare la pensii acum trebuie sa platesc 31.3 din 708?Care sunt obligatiile mele lunare ca si II ce trebuie sa depun si ce trebuie sa platesc.Daca ma poate lamuri cineva va rog frumos, mi-ati fi de mare ajutor.Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Pfa plati obligatorii catre stat TANASE ILEANA TANASE ILEANA Sunt somera insa pe langa ajutorul de somaj beneficiez si de un venit de completare in baza OUG116.Vreau sa infiintez un pfa .Nu cred ca veniturile pfa vor ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor sociale de catre o persoana fizica VeroRAM VeroRAM Buna seara Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema . Momentan sunt in somaj (mai am 3 luni de somaj) . Am inteles ca este posibil de la momentul in ... (vezi toată discuția)
Plata catre casa de pensii eleonor eleonor am un if unde sunt asociata cu sotul meu si platim contributie catre casa de pensie.am auzit ca de la 1 ianuarie se va plati contributia la salarul minim pe ... (vezi toată discuția)