avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cardul european de asigurare medicala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cardul european de asigurare medicala

Am lucrat cu carte de munca 23 ani, dar am intrerupte activitatea de 10 ani. Momentan sunt sotie de pensionar si as vrea sa stiu daca pot beneficia de card european de sanatate.Nu stiu sigur daca in perioada cand sotul a lucrat eram coasigurata sau nu. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 14:38, 16 Ianuarie 2011
Ca sotie de pensionar sunteti coasigurata si aveti dreptul la card.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari sociale angi prunaru angi prunaru Buna seara,am o întrebare:în perioada 2008-2012 nu am cotizat la sistemul de asigurari de sanatate,am fost co-asigurat pe asigurarea sotului.Ïn 2012 am ... (vezi toată discuția)
Cnas vasiletudurean vasiletudurean Buna ziua.Daca sotul este pensionat de boala gr.2 si sotia este casnica,ea are dreptul sa primeasca card de sanatate?va multumesc. (vezi toată discuția)
Concediere si protectie sociala pentru cei trecuti de 50 de ani otto2007 otto2007 Buna ziua doamnelor si domnilor, Am cateva intrebari pe care vi le supun domniilor voastre pentru dezbatere in conjunctura acestei perioade prin care sunt ... (vezi toată discuția)