avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA decont tva -prestari servicii intracomunitare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

decont tva -prestari servicii intracomunitare

O societate a prestat servicii de consultanta pentru o firma din olanda in luna mai .Am intocmit factura scutita cu drept de deducere,am depus declaratia 390 inscriind suma la prestari intracomunitare.Cand am depus decontul de tva aferent lunii iunie (decont trimestrial) si am gresit trecand suma la rd.13 -livrari de bunuri scutite cu drept de deducere.Acum trebuie sa corectez in decontul de tva insa nu stiu la ce rand sa trec regularizarea.Cei de la Finante care m-au atentionat ca am gresit nu stiu sa-mi spuna unde sa trec suma,spun ca trebuie sa ma interesez.
Poate cine va sa ma ajute?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: matei mariana , utilizator 15:25, 16 Ianuarie 2011
rd. 3,3.1
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 390 din 2010 ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog sa ma indrumati si pe mine in urmatoarele: Sunt societate de import-export in regim de lohn.( platitor de tva in Romania) achizitionez ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa iudith2000 iudith2000 V-as ruga sa ma ajutati in urmatoarea situatie:firma A din Olanda inregistrata in scopuri de TVA vinde firmei B din Romania,fiind inregistrata in scopuri de ... (vezi toată discuția)
Factura furnizor extern Cocoara Beatrice Cocoara Beatrice Am primit o factura de la o firma din Ungaria ,firma are cod valid de Tva.Pe factura s-au trecut maj de intarziere precizandu-se ca sunt scutite de TVA. Se ... (vezi toată discuția)