avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA factura furnizor extern
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

factura furnizor extern

Am primit o factura de la o firma din Ungaria ,firma are cod valid de Tva.Pe factura s-au trecut maj de intarziere precizandu-se ca sunt scutite de TVA.
Se declara s-au nu in d390 ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: lili09 , utilizator 09:26, 25 Octombrie 2011
"3) Baza de impozitare nu cuprinde urmatoarele:

c) dobanzile, percepute dupa data livrarii sau prestarii, pentru plati cu intarziere".

In ceea ce priveste decontul de TVA, operatiunea va fi declarata la rd.13 - Livrari sau prestari de servicii scutite cu drept de deducere. Aceasta operatiune nu se declara in Declaratia 390.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva facturat in spania MARY081968 MARY081968 buna ziua va rog sa ma lamuriti in urmatorul caz: - firma din spania ( platitor de tva-18%) fact servicii de rent a car si cazare unei societati din ... (vezi toată discuția)
Revin la facturarea intracomunitara marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Multumesc pt raspuns,insa mai am o nelamurire si anume: -pt factura emisa pt avansul unei lucrari de prest.serv.in constructie efectuate in Italia de firma ... (vezi toată discuția)
Factura transport -trebuie declarata in declaratia 390 ? NeliDede NeliDede Buna ziua,intampin o problema...am o factura de transport in valoare de ex.200 euro, de la un furnizor din Bulgaria.(Mentiune: valorile de la acest furnizor ... (vezi toată discuția)