avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am o societate care are o datorie lea o persoana care a cerut executarea in baza unui cec refuzat a primit titlu executoriu si acum imi scoate casa la licitatie mentionez ca acea casa e pe firma dar este girata la banca iar valoarea actuala a ei nu acopera creditul poate sa vanda executorul casa fara acordul bancii daca valoarea ei nu acopera cum am spus creditul
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 17:23, 17 Ianuarie 2011
Buna ziua !
Avand in vedere prevederile legale, executorul poate " scoate " casa la licitatie, banca benefiiind de mijloacele legale la opozitie.
in cazul vanzarii banca se va indestula prima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita kidtuning kidtuning Am un credit la [EDITAT] in valoare de 140000 ron nu am girat cu nimic pentru acest credit.Nu am mai platit de 8 luni ca nu am mai avut posibilitatea ce se ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca roxutu roxutu buna seara,am o mare problema,sper sa ma lamuresc pana la urma.asadar .....in 2008 eu si sotul meu am facut un credit de nevoi personale garantat cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita vornicu remus vornicu remus Domnule avocat, am si eu o problema cu o firma de recuperari debide din partea unei banci la care am un credit de nevoi personale pe care nu am mai avut ... (vezi toată discuția)