Incepand cu data 03.01.2011 am revenit din concediu de crestere copil (mai devreme cu 6 luni) cu pofta de munca, dar insarcinata (nu stiam la acea vreme) . Desi ar fi al 3-lea copil si toata lumea ma considera nebuna eu vreau sa-l pastrez si sa-l cresc , este al meu chiar daca este al n-lea. Problema este ca nu vreau sa-mi dezamagesc din nou angajatorul si mai ales acum cand sunt vremurile cum sunt si voi avea trei copii de crescut. In situatia in care nu se lipsesc ei de mine, cand vor afla vestea, vreau sa stiu care este perioada minima de concediu postnatal pentru a beneficia de suplimentul pentru revenirea la locul de munca?
Nu vreau sa ajung in situatia in care angajatorul vrea sa scape de mine, dar oamanii si vremurile de azi sunt cum sunt de aceea va rog sa-mi spuneti daca la momentul actual este o lege care sa ma protejeze de "furia " angajatorului si cum ma protejeaza? multumesc!
1. 6 luni de la revenirea din CIC nu puteti fi concediata/sanctionata
2. in caz de amenintare, dupa cele 6 luni puteti lua prenatal
3. dupa nastere obligatoriu aveti 42 zile concediu de lauzie, dupa care puteti face ce doriti - CIC sau serviciu
Sanatate, sarcina usoara si FELICITARI!
Buna ziua
byta
inainte sa ma angajez unde lucrez acum am lucrat in alta parte,dar am facut o pauza de aproximativ 9 luni.ce vreau eu sa stiu e ca daca as dori sa imi platesc ... (vezi toată discuția)
Prenatal si cic
andyc76
Buna ziua.
As vrea sa stiu daca sunt obligata sa cer CIC dupa 42 zile de la nastere din moment ce eu sunt inca inca in prenatal. Mentionez ca sunt in ... (vezi toată discuția)