Buna seara. Imi puteti spune care sunt actele normative cu aplicare asupra infiintarii, organizarii si functionarii Institutiilor Financiare Nebancare? Normele BNR, legi, etc. Va multumesc. Si "off the record", mi se pare mie, sau, in Romania, acest domeniu este chiar foarte slab supravegheat, reglementat? Cred ca sunt inlesnite o gramada de practici imorale, chiar ilegale, neconcurentiale si cum le mai putem cataloga...
Da, am observat in legea 93/2009 ca BNR este institutia care supravegheaza IFN, pe baza informatiilor furnizate de acestea din urma, dar si prin controale din partea imputernicitilor... Parerea mea, orice "imputernicit" are pretul lui, iar cum un IFN are o buna capacitate de plata, imi dau seama ce poate iesi dintr-un control... Si BNR este singura care verifica IFN-urile, atata doar? Uimitor...
Problema credit banca
UKO
Buna ziua. Am refinantat un credit de la banca \"X\" la banca \"X1\" - aceeasi banca, alta sucursala.
Dupa 1 si 1/2 ani m-am trezit ca nu au inchis contul pe ... (vezi toată discuția)