avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Protestele spontane
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Protestele spontane

Cum pot fi aparati de lege participantii la un protest spontan? De care articole de lege pot fi aparati sau dimpotriva, amendati, arestati, s.a.m.d. Mai bine spus ce conditii trebuie sa intruneasca un protest spontan pentru a nu fi sanctionat de lege?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:40, 16 Ianuarie 2011
daca nu tulbura linistea publica nu pot fi acuzati de nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de perchezitie caius mihai caius mihai buna!daca se poate as vrea si eu sa stiu in cazul in care politia are reclamatii asupra mea de la vecinii de pe scara,pentru ca am facut galagie(ceea ce nu e ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru tulburarea linistii si ordinii publice. pot sa achit jumatate din minim? BalescuDaniel BalescuDaniel am luat o amenda pt tulburarea linistii publice in valuare de 200 ron . as vrea sa stiu daca o achit in 48 de ore , platesc jumate , adica 100 ron ?..sau acest ... (vezi toată discuția)
Tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat giv giv Intrebarea mea este simpla: Are politia competenta, din punctul dumneavoastra de vedere, sa constate incalcarea linistii locuitorilor prin producerea de ... (vezi toată discuția)