avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate pfa taximetrie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate pfa taximetrie

buna seara . la un pfa taximetrie se tine contabilitate in partida simpla ? ce registre mai trebuie in afara de registrul de incasari si plati??:stunned:
Cel mai recent răspuns: ContSters167247 , utilizator 20:06, 17 Ianuarie 2011
Ca la orice PFA si in cazul taximetriei se tine contabilitatea in partida simpla ceea ce presupuna ca pe langa registrul jurnal de inacasari si plati sa aveti si registrul inventar. Ambele se leaga, se sigileaza si se inregistreaza la Administratia Financiara de care apartineti.
Registru jurnal incasari si plati (vizat de AFP); Registru inventar (vizat de AFP); Registru unic de control ( de la AFP)

:luck:

De registrul unic de control uitasem.

Multumesc, Corina.
noutatate se tin si registrele jurnal de cumparare si de vanzare altfel nu aveti cum intocmi declaratia 392A sau 392B au inebunit cu totii :)) cititi declaratiile de unde se iau sumele indiferent ca esti neplatitor de TVA trebuie sa ti evidenta jurnalului de cumparari si a TVA ului, cati credeti ca stiu?
Iulian Manea a scris:

De registrul unic de control uitasem.

Multumesc, Corina.


Iulian, nu te-am corectat. Doar ca am postat deodata.


Cori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate intreprindere familiala popa_rodica popa_rodica Pentru contabilitate in partida simpla la o Intreprindere familiala in afara de registrul jurnal si registru de casa ce documente mai trebuie? (vezi toată discuția)
Sfat in legatura cu pfa sensoaltec sensoaltec buna, am un pfa deschis de aproape 2 luni. sunt neplatitor de tva si am inteles ca nu am nevoie de registru unic de control si de registru evidenta fiscala. ... (vezi toată discuția)
Evidenta la pfa Iulia Feher Iulia Feher Buna, pentru persoanele care isi tin evidenta cu documente tipizate la Pfa neplatitor de tva, domeniu de activitate comerț cu amănuntul, ma intereseaza ce ... (vezi toată discuția)