avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate Intreprindere familiala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate Intreprindere familiala

Pentru contabilitate in partida simpla la o Intreprindere familiala in afara de registrul jurnal si registru de casa ce documente mai trebuie?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:35, 21 August 2011
REGISTRUL UNIC DE CONTROL
REGISTRUL DE INCASARI SI PLATI
REGISTRUL INVENTAR
-numerotate si vizate de fisc
Doar registrul jurnal de incasari si plati si registrul inventar se numeroteaza, se leaga si se inregistreaza la fisc. Registrul unic de control se cumpara de la fisc si trebuie doar numerotat.

Pe langa acestea, in functie de specificul activitatii prestate mai sunt sau nu necesare si altele. De aceea, e bine sa veniti cu precizari in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa taximetrie haiducu haiducu buna seara . la un pfa taximetrie se tine contabilitate in partida simpla ? ce registre mai trebuie in afara de registrul de incasari si plati??:stunned: (vezi toată discuția)
Ii cu doua obiecte de activitate Laura 86 Laura 86 Buna ziua, O intreprindere individuala avand doua obiecte de activitate cum anume trebuie sa isi tina contabilitatea? Intr-un singur registru de incasari si ... (vezi toată discuția)
Registre la pfa norma fixa sub_bass2002 sub_bass2002 Daca am un pfa cu norma fixa trebuie sa conduc registru incasari si plati, sau nu trebuie nimic daca impozitul este fix? (vezi toată discuția)