avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... cand se fac inscrierile in clasa 1 ?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

cand se fac inscrierile in clasa 1 ?

cand se fac inscrierile pt clasa 1 ?
Cel mai recent răspuns: mycuta_bubu , utilizator 20:07, 16 Ianuarie 2011
Am vazut azi la televizor ca inscrierile ar incepe oficial la debutul lunii martie, dar pare-se ca la unele scoli deja sau deschis listele. Faceti o vizita la scoala pe care o vizati sau incercati cu un telefon. SUCCES!
Mergeti la scoala si intrebati cat mai curand. De obicei, se fac inscrieri direct la invatatorul pe care il preferati. Apoi depuneti dosarul (cerere, copie dupa acte, adeverinta de vaccinari) cand se anunta oficial.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu imi pot inscrie copilul la scoala loredana69 loredana69 am un copil de 7 ani care in toamna ar trebui sa mearga la scoala.am mers pe 7 martie(termenul legal de inscriere)si i am depus dosarul la scoala de ... (vezi toată discuția)
As avea și eu nevoie de ceva recomandări în privința unei ... MarianaB072 MarianaB072 As avea și eu nevoie de ceva recomandări în privința unei acțiuni legale contra unei instituții de învățământ private. Situația a fost ... (vezi toată discuția)
Supravegherea copiilor in timpul programului scolar Adaada2010 Adaada2010 Buna ziua, as dori sa intreb ceva, am nevoie de niste sfaturi. Copilul meu a inceput clasa 0 (abia de cateva zile a implinit 6 ani). De aproximativ doua ... (vezi toată discuția)