avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... nu imi pot inscrie copilul la scoala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

nu imi pot inscrie copilul la scoala

am un copil de 7 ani care in toamna ar trebui sa mearga la scoala.am mers pe 7 martie(termenul legal de inscriere)si i am depus dosarul la scoala de circumscriptie.de atunci am mai mers de doua ori sa vad la ce invatator a fost repartizat copilul meu dar mi s a spus ca inca nu s a intamplat acest lucru.pe 18 iulie am mai mers o data si listele erau facute pe invatatori dar copilul meu nu era trecut la nici unul din ei.am solicitat sa fiu trecut la unul din ei dar mi s a refuzat acest lucru de catre doi invatatori pe motiv ca nu au locuri si asa sunt pasat de la unul la altul.cum se poate ca un copil din circumscriptie sa nu si gaseasca lucul intro clasa iar cei veniti in celelalte etapede inscriere au loc?ba mai mult unul din invatatori mi a spus ca trebuia sa vin cu 2-3 ani in urma sa prind un loc in clasa lui.ce pot sa fac?unde sa ma adresez?nu ma baga nimeni in seama.multumesc!
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 09:32, 31 Iulie 2012
Daca ati depus dosarul la scoala pe 7 martie,probabil ca ati facut si o cerere de inscriere in acea scoala. Ei daca v-au respins dosarul,trebuie sa va spuna motivul in scris. Dvs puteti sa mergeti apoi la inspectoratul judetean cu decizia de respingere a scolii unde ati vrut sa va inscrieti copilul si faceti o cerere catre inspectoratul scolar ptr rezolvarea situatiei dvs.
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractionalitate in liceu, suferinta nerezolvata Jenu68 Jenu68 Buna ziua! Cu ceva timp in urma v-am scris despre problema fiului meu din clasa a 9 a, la liceu. Urmand sfaturile primite am apelat la politistul arondat ... (vezi toată discuția)
Copil cu ochelari asezat in penultima banca marinica71 marinica71 am un copil care invata la clasa 0.nimic neobisnuit ,numai ca acest copilas are probleme de vedere purtand ocheleri.din prima zi de cand a mers la clasa d na ... (vezi toată discuția)
Profesoara de sport la batut pe fiul meu in clasa a 2a? Ionelasimona Ionelasimona Copilul meu se afla in pauza de la 12-13..ramane la program (clasa a2!)prelungit..in curtea scoli doamna de sport tine ora cu clasa a 7-a!!copii stau pe ... (vezi toată discuția)