avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Copil cu ochelari asezat in penultima banca
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Copil cu ochelari asezat in penultima banca

am un copil care invata la clasa 0.nimic neobisnuit ,numai ca acest copilas are probleme de vedere purtand ocheleri.din prima zi de cand a mers la clasa d na invatatoare l a pus in ultima banca (a 6-a) de unde copilul meu nu poate vedea ce scrie d na la tabla.am vb. cu aceasta si mi a promis ca o sa l aduca mai in fata.a trecut aproape o luna si copilul meu a fost mutat doar cu o banca mai in fata.am mers la cabinetul medical,la director cu scrisoarea medicala dar au spus ca nu ma pot ajuta cu nimic deoarece nu pot interveni in cum isi face d na inv. clasa. ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 07:56, 10 Octombrie 2013
Directorul dovedeste ca nu este in stare sa se implice in activitatea cadrelor didactice, cel putin putea sa analizeze cu invatatoarea situatia si sa gaseasca impreuna o solutie pentru situatii deosebite.
Parerea mea este sa mai discutati cu invatatoarea inca o data posibilitatea mutarii intr-o banca mai din fata in locul unui copil care nu are probleme de vedere, daca nu doreste discutati iar cu directorul si apoi ati putea sa prezentati situatia inspectoratului scolar ptr gasirea unei solutii acceptabile. Faptul ca veti sesiza inspectoratul il anuntati si pe director si cred ca se vor gasi solutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema intr-o clasa aaabbbcccdddeee aaabbbcccdddeee Suntem un grup de parinti (28) neajutorati si nebagati in seama. La fel si D-na invatatoare. Acest copil ,din spusele parintilor au ,,PILE,,Am sesizat ... (vezi toată discuția)
Invatator exigent si cu care nu se poate discuta sub nici o formace pot face pt a o muta pe fetita mea de la grupa pregătitoare ... Mary230 Mary230 Ce pot face pt a o muta pe fetita mea de la grupa pregătitoare A la grupa B deoarece copilași de la gradi cu care a fost sunt toți în clasa B, precizez k ... (vezi toată discuția)
Abuz in scoala florinamatei florinamatei Buna seara.Am un copil cls 4a,la L.T.Bolintineanu.Voi expune situatia cat pot de scurt.La ora de sport,unul dintre colegii sai,a avut o criza de nervi si sa ... (vezi toată discuția)