avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Invatator exigent si cu care nu se poate discuta sub ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Invatator exigent si cu care nu se poate discuta sub nici o formaCe pot face pt a o muta pe fetita mea de la grupa pregătitoare ...

Ce pot face pt a o muta pe fetita mea de la grupa pregătitoare A la grupa B deoarece copilași de la gradi cu care a fost sunt toți în clasa B, precizez k învață în satul vecin și fac naveta cu microbuzul școlar iar în clasa ei sunt copii din acea localitate. Nu vrea nimeni sa ne acorde mutarea deși este spre binele ei și în plus la clasa ei învățătorul este un domn f aspru și cu greu sia făcut clasa, mai nimeni nu vrea sa dea copilul la dansul. Are s-o probleme de comportament și sincer îmi este teama sa o las la școala. Fetita este îngrozită pt k nu cunoaște pe nimeni în clasa aceea și domnul învățător a inspaimantato..zice k se uita la ea , adică o fixează cu privirea. Toată lumea se face ca nu știe..deși au existat sesizări împotriva domnului și la politie fiind agresiv cu copii. Domnul are de zis doar"Nu ma interesează, nu se face nici un transfer. Nu vreau"
Ultima modificare: Miercuri, 13 Septembrie 2023
Mary230, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:07, 13 Septembrie 2023
Conducerea scolii,inspectorat școlar,minister ,discuții,cereri în scris ,memorii in care prezrntati situatia,etc.Puteti.incerca și obiceiul pământului cu o găină 1,/2 de porc,o vadra de vin,trebuie sa aibă și domnul învățător ceva , sensibilitati'
Ultima modificare: Miercuri, 13 Septembrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista o cale legala de a inscrie copilul direct in clasa intai? ionutd26 ionutd26 Buna ziua. Am o fetita care in momentul de fata se afla la gradinita, grupa mare. As vrea sa o dau direct in clasa 1 si nu gasesc o cale legala. Este al ... (vezi toată discuția)
Agresarea copilului de catre alt copil LuizaTrandafir LuizaTrandafir Stimata Doamna, Stimate Domn, Am nevoie de sfatul dvs cu privire la problema cu care ma confrunt. Faptele sunt urmatoarele: In clasa copilul meu (cls 1 a) ... (vezi toată discuția)
Profesor abuz in serviciu ioana19 ioana19 Buna ziua. Daca un porf,are boala pe mine,si pot demonstra ca din cauza aia imi da note mici,desi stiu si invat,multai bine decat restul,se face vinovat de ... (vezi toată discuția)