avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In noua lege a pensiilor nu mai este prevazuta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In noua lege a pensiilor nu mai este prevazuta reducerea varstei standard de pensionare pentru mamele care au nascut si crescut mai multi copii?

in legea 19/2000 mamele care nasteau si cresteau mai mult de trei copii beneficiau de reducere a varstei de pensionare cu un an
in actuala lege nu am vazut aceasta prevedere, a fost eliminata ?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 20:35, 16 Ianuarie 2011
Se pare ca da. Mamelor care au nascut mai multi copii si carte nu au avut decat 126 zile concediu pentru copil, copii care sustin acum sistemul de pensii nu le mai sunt recunoscute drepturile asa cum nu mai sunt recunoscute nici celor care au lucrat in otelarii si turnatorii si au plamanii plini d e silicoza. Fara alte comentarii.#-o
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la reducerea varstei standard de pensionare pentru mamele care au nascut si crescut 3 sau mai multi copii nitu fanica nitu fanica consider ca art. din legea 19/2000 referitoare la reducerea varstei de pensionare pentru mamele care au nascut si crescut 3 sau mai multi copii si beneficiau ... (vezi toată discuția)
Pensie - conteaza ca am mai multi copii? As dori sa stiu daca unei persoane care are mai multi copii(6)i se adauga un an de pensie(daca conteaza faptul ca ai mai multi copii).Mentionez ca eu am doar ... (vezi toată discuția)
Nasterea mai multor copii reduce varsta standard de pensionare? lacramitza76 lacramitza76 buna ziua din nou, as dori sa va adresez urmaroarea intrebare; daca o mama care a ajuns la varsta pensionarii de drept, este avantajata,sa zicem,in legatura cu ... (vezi toată discuția)