Am o firma de mai bine de 3 ani, si nu stiu ce sa fac, vreau pe firma care o am in prezent sa-i schimb numele, codul caen si sa scot cei 2 asociati. Ce ma sfatuiti sa fac alta firma de la 0, sau sa o modific pe asta? Costa mai mult daca o modific?
Si inca o intrebare am auzit ca toate firmele care nu au activitate se vor radia din oficiu? este adevarat?
Se pot schimba codurile CAEN care le aveti in obiectul de activitate( puteti adauga sau restrange) precum si sa schimbati denumirea societatii. Chestia cu ,, scoaterea" celor doi asociati se poate face printr-o hotarare AGA, daca in actul constitutiv nu aveti clauze speciale. Pentru a prelua partile sociale este necesar ca asociatii sa fie de acord cu acest lucru. Va sfatuiesc daca se poate sa mentineti aceasta societate, deoarece radierea din oficiu a societatii reprezinta o activitate destul de rara a registrului comertului, intre timp institutiile statutului bombardandu-va cu adrese, cerere de chemare in judecata, s.a.m.d. Costurile ocazionate cu intocmirea actelor - depunere pentru inregistare in registrul comertului sunt sensibil egale cu infiintarea unei noi societati.
Reactivare pfa
raluca peia
Am avut un PFA pe care l-am suspendat in 2008 ,as vrea sa imi reiau activitatea .ce trebuie sa fac? Cum imi pot schimba codurile,pentru ca sunt cele vechi si ... (vezi toată discuția)