avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Acte control ITM
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Acte control ITM

BUna,

ce acte trebuie prezentate daca vine control de la ITM ?
Cel mai recent răspuns: ContSters167247 , utilizator 09:00, 17 Ianuarie 2011
Mie mi-au cerut:

1. statele de plata si pontajele;
2. planificarea concediilor pe anul in curs (era 2010), cererile de concediu aprobate;
3. dosarele de personal complete: cerere angajare (aprobata), fisa de aptitudini de la medicul de medicina a muncii cu nota APT DE MUNCA FARA RESTRICTII, fisa postului semnata de luare la cunostiinta, informarea prealabila, (copii CI,C.nastere, C. studii, C. casatorie- vizate olograf - conform cu originalul), contract de munca, acte aditionale, decizii...revisalul lor;
4.ROI - regulament de ordine interioara - semnat de toti angajatii societatii - au avut obiectii la Cap./art. "principii privind nediscriminarea" si "legea mamelor";
5. RUC - registru unic de control.

Bafta

edit later: declaratia privind obligatia de a aduce carnetul de munca (si unde se afla acesta la data angajarii)

:luck:
Ultima modificare: Luni, 17 Ianuarie 2011
ContSters167247, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspectia muncii Roxana Brancoveanu Roxana Brancoveanu Buna ziua tuturor! in cazul in care am doar fisa de aptitudini vizata cu \"apt\" de la inspectia muncii, semnata si parafata, altceva nu am primit de la ... (vezi toată discuția)
Fise de aptitudine vechi mmarza mmarza Buna ziua Am o intrebare legata de fisele de aptitudine vechi (expirate). Legat de cadrul legal, inspectorii ITM, cand vin in control si verifica fisele de ... (vezi toată discuția)
Valabilitate fisa medicala angajare buna ziua, va rog sa ma ajutati ... Catalinavoinea11 Catalinavoinea11 VALABILITATE FISA MEDICALA ANGAJARE Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare: Un salariat intre momentul in care i s-a emis fisa medicala ... (vezi toată discuția)