avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri pentru dezvoltare sectie confectie
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri pentru dezvoltare sectie confectie

Buna ziua , sotia detine o firma de confectii cu un nr de aprox 15 angajati ,sediul social in mediu urban ,punct de lucru in mediul rural.Firma este infiintata in 2009 , are activitate incepand cu 2010 si a terminat pe profit.

As dori sa stiu daca pot accesa fonduri pentru achizitia de utilaje .

Daca este pe forum vre o firma specializata , as dori sa colaboram.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 15:27, 19 Ianuarie 2011
Este posibil.
Buna seara
Rog frumos utilizatorii, care au postat invitatii de contact, sa evite in viitor acest lucru.Pentru aceste discutii/invitatii exista posibilitatea contactarii userilor in cauza, prin mesageria privata.
Publicitatea mascata este interzisa in forum.
Multumesc frumos.

Întrucât firma soţiei este microîntreprindere, oportunitaţi cu sume mai mici din mediul urban nu vă sunt accesibile, din cauza dimensiunii firmei şi/sau din cauza epuizării bugetelor alocate respectivelor programe.

Vă sunt însă accesibile investiţii în mediul rural cu finanţare nerambursabilă de până la 200.000 euro.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2011
Holda Finance, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii despre infiintarea unui imm balika peter balika peter Buna ziua. As dori sa infiintez o fabrica de producere a polistirenului expandat,am teren cu toate utilitatiile,informatiile necesare pt. demararea ... (vezi toată discuția)
Tanarul fermier / fonduri pentru cabinet stomatologic. axeldot axeldot Buna ziua , as dori sa stiu daca pot beneficia de fonduri in cadrul programului \"tanarul fermier\" si de asemeni sunt interesat de ce conditii ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Tanar interprinzator (28 ani) in mediu industrial-urban - informatii accesari fonduri europene igorash igorash Buna Ziua. Cat timp am facut studiat in perioada facultatii (Politehnica) si masteratului am lucrat in domeniul feroviar.Anul acesta doresc sa incep demararea ... (vezi toată discuția)