avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comision de garantare catre FNGCIMM - programul Prima ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comision de garantare catre FNGCIMM - programul Prima Casa

Buna ziua,

1) Poate sa-mi spuna si mie cineva foarte clar care sunt comisioanele pe care o banca le poate cere unui client? Sper ca nu trebuia sa specific faptul ca ma refer la comisioane legale (abuzive sunt multe).

2) In contractul primit de la FNGCIMM se specifica destul de clar ca acest comision este platit de finantator (sa inteleg ca banca), iar in contractul dintre mine si banca se scrie ca eu trebuie sa-l platesc.

acum, stiu sigur ca respectivul comision nu se gaseste printre cele 4 (legale), dar totusi banca l-a trecut in contract.

E vreo cale sa scap de acest comision? Daca ma adresez OPC sunt sanse sa primesc o solutie favorabila?

Multumesc anticipat,
Silviu

Alte discuții în legătură

Oug 50 ninel_d ninel_d Buna ziua,in urma sesizari adresate OPC privind perceperea in continuare de catre banca a comisionului de risc si a faptului ca banca nu a ales un comision ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa Daniel1971 Daniel1971 Buna ziua. Numele meu este Daniel si de cateva luni ma confrunt cu o problema. Pentru a ajunge la intrebare va rog sa-mi permiteti sa expun situatia de fapt. ... (vezi toată discuția)
Comision de acordare si administrare credit ipotecar sorri sorri Buna ziua,in 2008 am luat un credit ipotecar de la o banca, iar in afara de comisioanele de analiza,si acordare care s-au platit la semnarea contractului, se ... (vezi toată discuția)