avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lichidare SC-etapa a II-a
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lichidare SC-etapa a II-a

Buna ziua,in cat timp de la publicarea in Monitorul Oficial a mentiunii privind dizolvarea si lichidarea simultana a unei SC fara lichidator,trebuie sa depun actele pentru etapa a II-a,respectiv cererea de radiere? Ce se intampla daca se depaseste termenul depunerii?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 11:16, 17 Ianuarie 2011
La 30 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei Partea a IV-a, respectiv cam la 45 de zile de la depunerea actului spre publicare la registrul comertului. Nu este nicio problema daca se depaseste termenul depunerii pentru etapa a II-a.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare s.r.l. AlinaLavinia AlinaLavinia Sunt medic stomatolog si am ales sa ma inregistrez ca S.R.L. Puteam alege Cabinet medical individual. Dar nu m-am sfatuit cu nimeni si am realizat ca avand ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si lichidare s.r.l. cu 2 asociati florinat florinat Buna seara Sunt administrator la un SRL si am demarat procedura de dizolvare si lichidare simultana fara lichidator (conform AGA). Am depus dosarul cu ... (vezi toată discuția)
S.r.l. Ingrid.Vorobchevici Ingrid.Vorobchevici Am inchis societatea in martie 2014 si nu imi doresc sa imi reiau activitatea acum in martie 2018. As vrea va rog sa ma indrumati cu procedurile pentru a o ... (vezi toată discuția)