avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dizolvare si lichidare S.R.L. cu 2 asociati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dizolvare si lichidare S.R.L. cu 2 asociati

Buna seara

Sunt administrator la un SRL si am demarat procedura de dizolvare si lichidare simultana fara lichidator (conform AGA).
Am depus dosarul cu cererea pt. dizolvare si dupa aprox. 5 zile mi-au eliberat ei un certificat de mentiuni si o Rezolutie cum ca s-a admis cererea cu privire la dizolvare si lichidare.

Intrebarea mea este ce fac in continuare, ce pasi urmeaza in vederea lichidarii atat din p. de vedere contabil cat si juridic?
Cand trebuie sa ma duc la Admin. Fin. sa scot acel certificat ca nu am datorii la ei, mai trebuie depusa vreo declaratie pana atunci avand in vedere ca taxele platite in luna iunie la Reg. Com. sunt deductibile?
Cel mai recent răspuns: florinat , utilizator 21:00, 24 Iunie 2011
Ati parcurs doar prima etapa... Dupa trecerea a 30 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial a hotararii de dizolvare-radiere, respectiv dupa aproximativ 45 de zile de la depunerea acesteia la registrul comertului, va trebui sa reveniti la registrul comertului cu urmatoarele acte: - certificat de atestare fiscala de la ANAFdin care sa rezulte ca nu aveti datorii, copie dupa hotarare si dupa monitorul oficial in care a fost publicata aceasta, situatia financiara de lichidare, certificatele constatatoare de autorizare si cel de inregistrare in original si vreo 200 ron.
Va multumesc mult pentru raspuns, astept publicarea si ulterior merg sa scot certificatul fiscal ca stiu ca are valabilitate de 30 de zile si dupa aceea o sa completez dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere societate nelunelu68 nelunelu68 am o societate comerciala infiintata in ianuarie 2011 si nu am avut nici o activitate daca as dori sa o inchid ce demersuri trebuie sa fac (vezi toată discuția)
Impozit forfetar pentru societati cu activitate zero iulidiv iulidiv Buna ziua - am o societate care nu mai are activitate din 2004 si vreau sa stiu ce pasi trebuie sa urmez pentru a nu plati impozit forfetar si ce tarife se ... (vezi toată discuția)
Firma dizolvata lucia popp lucia popp -un srl cu asociat unic, infiintat in martie 2007 si dizolvat in noiembrie 2007 , in baza art 235/Legea nr 31/1990 republ, cu activitate 0 de la inceput pana ... (vezi toată discuția)