avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce pasi trebuie sa urmez ptr a da in judecata o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce pasi trebuie sa urmez ptr a da in judecata o companie ?

salut ! ce pasi trebuie sa urmez pentru a da in judecata romtelecomu ?
Cel mai recent răspuns: gabykatut , utilizator 15:27, 18 Ianuarie 2011
...spre un avocat, sa studieze contractul pe care il aveti (daca exista vreunul), se poate pronunta asupra sanselor pe care le aveti
DA EXISTA UN CONTRACT NORMAL CA EXISTA . CA SA INTELEGETI AM CERUT UN MODEM WI-FI IAR EI MI-AU ADUS SI MONTAT UN ALT MODEM DE 6 LUNI FAC RECLAMATII SI SESIZARI DAR SUNT LUAT IN RAS ... PE CONTRACTU MEU SCRIE CLAR MODEMU PA CARE L-AM CERUT EU ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat Norbert.Kovacs Norbert.Kovacs Salutare, in data de 14.11.2018 am primit o instiintare sa predau permisul de conducere din cauza ca am cumulat 17 puncte de penalizare in mai putin de 6 luni ... (vezi toată discuția)
Pot merge la cedo cu aceasta cauza ? aleale88 aleale88 buna ziua am avut un proces civil era actiune in constatare sa se arate daca sa semnat o chitanta scrisa de mana partea adev a cerut epertiza sa efectuat la tm ... (vezi toată discuția)
Măsuri legale - montare antene gsm Adisson Adisson Buna ziua, Am să încerc să fiu succint cu întrebarea. Locuiesc în Germania si stau pentru o perioadă la părinți în Constanța. Datorită unor ... (vezi toată discuția)