Buna ziua, lucrez intr-o institutie de stat si urmeaza sa intru in concediu maternal.
Am citit CCM valabil acum la nivel national si am gasit urmatoarea prevedere:
ART.66. (1) În cazul în care salariata se află în concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o anumită perioadă, diferenţa dintre salariul de bază individual avut şi indemnizaţia legală la care are dreptul.
(2) Perioada pe durata căreia se acordă compensarea va fi stabilită prin contractele colective de muncă la nivel de unitate, dar nu mai puţin de 6 săptămâni.
CCM la nivel de institutie nu specifica nimic in acest sens, iar Cons de Adm a refuzat acest drept altor viitoare mamici pana acum. Care este baza legala pentru a argumenta acordarea lui? Am gasit si ca:
Art. 3 ....(3) În cazul în care, din diferite motive, parţile au încheiat contracte colective de muncă la un nivel inferior înaintea contractelor la nivel superior, cele de la nivelurile inferioare se vor adapta contractelor colective de la nivel superior, acolo unde prevederile minimale ale acestora nu au fost atinse.
art.238 alin.1 C.mun. :
Contractele colective de munca nu pot contine clauze care sa stabileasca drepturi la un nivel inferior celui stabilit prin contractele colective de munca incheiate la nivel superior.