avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evitare divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evitare divort

Buna seara: am si eu o intrebare: sotia mea a inaintat divort, sau asa cred, ca mi-a spus acum cateva zile ca doreste sa ne despartim. Eu nu vreau sa divortez, imi iubesc sotia si cred ca putem sa ne rezolvam problemele daca ramanem impreuna. Exista vreo modalitate sa aman divortul la infinit? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: orca , utilizator 13:07, 11 Aprilie 2008
Il puteti amana o perioada de timp; va puteti prezenta la primul termen fara acte de identitate, faceti mai apo cerere de angajare aparator, solicitati in continuare termen de impacare si aratati ca dvs doriti sa continuati mariajul. Dar la infinit, daca sotia este ferm hotarata sa divorteze, nu veti putea amana!

mult succes!
din nefericire nu puteti evita divortul, pentru ca mai devreme sau mai tarziu tot se va judeca si se va hotara desfacerea casatoriei.:((
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2008
Admin, administrator
Amanarea divortului nu reprezinta solutia. Cred ca ar trebui sa aplicati alte metode pentru ai recuceri sentimentele. Trebuie sa aflati care este motivul real pentru care doreste despartirea. Poate s-a indragostit de altcineva, caz in care va fi foarte greu sa o recuceriti.
Va doresc bafta multa.
am vazut si actiuni de divort respinse, ca neintemeiate.
Sansele sunt mini oricum.
Domnule Lawrentiu, este a doua oara cand trebuie sa va atrag atentia asupra postarii mesajelor! Se vede si dintr-un singur mesaj ce aveti de spus, nu e nevoie de trei, nici aici si nici pe alt topic! Data viitoare primiti avertisment!

Alte discuții în legătură

Divort Sorin777 Sorin777 Am depus actele pentru un divort si sunt intr-o mare dilema, sotia plecase de acasa, a revenit si sunt pe cale sa o iert, as vea sa stiu cum este mai bine de ... (vezi toată discuția)
Documente probatorii Pherry Pherry In primul rand doresc sa-mi cer scuze daca termenii pe care i-am folosit in descrirea situatiei la care doresc sa aflu un raspuns nu sunt pe masura ... (vezi toată discuția)
Nu vreau sa divortez wer908 wer908 buna ziua. numele meu este adrian.nu doresc sa divortez de sotia mea.ne cunoastem de 15 ani suntem casatoriti de 7 ani si avem un copil de 5 ani.sunt o fire ... (vezi toată discuția)