avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Am depus actele pentru un divort si sunt intr-o mare dilema, sotia plecase de acasa, a revenit si sunt pe cale sa o iert, as vea sa stiu cum este mai bine de procedat ? se mai poate renunta sau daca ma hotarasc sa merg mai departe cu divortul , se poate sa ma recasatoresc ? Ea zice ca orice s-ar intampla vrea sa revina la mine. Chiar nu stiu cum sa procedez #-o
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 13:53, 20 Martie 2010
buna ziua!
la intrebare asta doar dvs va puteti raspunde.
dvs stiti cel mai bine raporturile dintre soti.
Ar fi 2 posibilitati si v-as intreba 1. Daca merg cu divortul mai departe , dupa un timp in care as crede ca se poate sa continuam , se accepta recasatoria ? iar 2. Cum ar trebui sa procedez in caz ca as vrea sa renunt la divort ? ( prima infatisare ar fi acum pe 10 Februarie si sotia nu se va prezenta sigur ptr ca stie ca a gresit, iar acum plekat in strainatate sa se linisteasca la familia ei .
buna ziua!
1.daca divortati va pueteti recasatori, va trebui sa prezentati hot de div.
2puttei sa nu ve prezentati la primul termen , caz in care actiunea va fi respinsa ca nesustinuta.
Va multumesc .
Ar mai fii o intrebare in acest caz , dupa cum m-am inteles cu avocatul , o suma de ..... cand am inceput procesul de divort si o suma de ...la terminarea lui . Dvs ce credeti ? se mai plateste acea suma daca nu ma mai prezint si ma hotarasc sa renunt ?
:)
pai nu stiu ce sa va spun, cel mai bine discutati cu avocatul dvs.

Alte discuții în legătură

Modul cum se desfasoara un proces de divort de comun acord? foxygen foxygen Sunt curios cum se desfasoara un proces de acest tip, in prealabil. Eu si sotia il vom avea pe 10.04.\'09 si as vrea sa-mi fac o ideie. M-ar lasa copmpletul ... (vezi toată discuția)
Pretul unui divort mai complex niculinu niculinu Buna dimineata, Pentru situatia de mai jos, cam cat ar costa un avocat? Sotia a parasit domiciliul conjugal, lasandu-mi in urma un bilet, si o citatie pt ... (vezi toată discuția)
Consecinte neprezentare una din parti la divort de comun acord fds fds In prezent, eu si sotia avem primul termen de judecata la inceputul lui aprilie 2011.Cererea de divort am semnat-o si inaintat-o de comun acord presedintei ... (vezi toată discuția)