Am depus actele pentru un divort si sunt intr-o mare dilema, sotia plecase de acasa, a revenit si sunt pe cale sa o iert, as vea sa stiu cum este mai bine de procedat ? se mai poate renunta sau daca ma hotarasc sa merg mai departe cu divortul , se poate sa ma recasatoresc ? Ea zice ca orice s-ar intampla vrea sa revina la mine. Chiar nu stiu cum sa procedez #-o
Ar fi 2 posibilitati si v-as intreba 1. Daca merg cu divortul mai departe , dupa un timp in care as crede ca se poate sa continuam , se accepta recasatoria ? iar 2. Cum ar trebui sa procedez in caz ca as vrea sa renunt la divort ? ( prima infatisare ar fi acum pe 10 Februarie si sotia nu se va prezenta sigur ptr ca stie ca a gresit, iar acum plekat in strainatate sa se linisteasca la familia ei .
buna ziua!
1.daca divortati va pueteti recasatori, va trebui sa prezentati hot de div.
2puttei sa nu ve prezentati la primul termen , caz in care actiunea va fi respinsa ca nesustinuta.
Va multumesc .
Ar mai fii o intrebare in acest caz , dupa cum m-am inteles cu avocatul , o suma de ..... cand am inceput procesul de divort si o suma de ...la terminarea lui . Dvs ce credeti ? se mai plateste acea suma daca nu ma mai prezint si ma hotarasc sa renunt ?