avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pamantul nimanui
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pamantul nimanui

Parintii mei s-au mutat la tarade la oras acum 21 de ani.Mama s-a nascut acolo dar nu a fost recunoscita de tata .Au lucrat si intretinut cam 2 ha de pamant pana au murit.Am facut succesiunea si pe titlu apare tatal mamei si fratele lui.Fratele lui nu are copii,sotia a decedat.iar bunicu care nu a recunoscut-o pa mama aplecat din sat s-a casatorit a facut 4 copii imprastiati in toata tara si a decedat.Sa revin ;cum pot sa trec cele 2 ha de pamant pa numele meu daca copiii bunicului nu au fost in sat niciodata nu a tinut leg cu mama(foarte rar) si parintii mei ulterior eu ne-am ocupat de el?mentionez ca pe certificatul de nastere al mamei la rubrica tatal scrie natural.daca nu vin mostenitorii celor doi sau nici nu stiu de existenta titlului ce fac cu pamantul?

Alte discuții în legătură

Drepturi copii-parinti necasatoriti. buna ziua! se dă urmatoarea situatie: părintii nu au fost casatoriti, ... Lorena87 Lorena87 Buna ziua! Se dă urmatoarea situatie: părintii nu au fost casatoriti, desi au trait impreuna pana la finalul vietii. Au avut 5 copii, primii 2 poarta numele ... (vezi toată discuția)
Succesiune marin2013 marin2013 Buna ziua dupa trecerea in nefiinta a mamei tatalui meu bun ii revine o patrime din avere ptr ca ea mostenea de la bunici . Mentionez ca sunt singurul ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire giulyelena giulyelena exista un TP pe numele a doi mostenitori,unul dintre ei este mama mea care intre timp a decedat.si un frate vitreg.De pe urma bunicilor nu s-a facut niciodata ... (vezi toată discuția)