Parinti mei locuiesc la tara .eu sunt singurul lor copil si locuiesc in bucuresti de 30 de ani.Mama mea a decedat anul acesta,ea avea mostenire de la parinti ei 1 casa batraneasca plus pamant,tatal meu care este in viata in varta de 75 de ani, nu vrea sa ma lase sa fac succesiunea , nepoata mamei mele care locuieste in acelasi sat cu parinti mei vrea sa-mi ia pamantul si pt asta se foloseste de tatal meu care este alcolic pt al influenta cum doreste ea.Au fost impreuna la "APIA" pt a trece pamantul pe numele tatalui meu pt a lua bani si a se putea folosi de pamant fapt pt care a si reusit.
La decesul mamaei mele aceasta nepoata a intrat in casa si a furat o suma mare de bani plus actele bunicului pe care mama mea l-a ingrijit fiind orb pana in momentul morti sale ,plus actele medicale ale mamei mele si ale tatalui meu
Mentionez ca are relati la primarie si a facut un fals prin care a ridicat ajutorul de inmormantare spunand ca ea a suportat cheltuielile de inmormantare .
A facut contract de intretinere cu tatal meu pt a beneficia de pensia lui si de pamantul meu.
Mentionez ca tatal meu nu este ingrijit in nici un fel.Cum pot sa imi intru in drepturi ?
~ final discuție ~