avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenintara cu viol si bataie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenintara cu viol si bataie

NU stiu cum sa fac...prietena mea lucreaza la o argintarie intr-un complex foarte mare din brasov....acum 4 ile a fost amenintata de un individ cu bataia si ulterior cu viol.cei care se ocupa de paza in acel complex nu fac nimica.ideea e ca tipul nu e la prima fapta de genul,ii tot face vizite la locul de munca..ii vorbeste foarte urat,aducandu-i injurii chiar daca sunt oameni de fata.si nu stiu ce sa fac....imi este frica de ce i sar putea intampla..ce pot sa fac.nu stiu nimic de acest individ, nimeni nu stie sau nu vor sa spuna de frica...ajutatima va rog....
Cel mai recent răspuns: bassu86 , utilizator 10:36, 8 Aprilie 2008
Sa faca o plangere la politie pentru amenintare, mai ales ca exista matrori.
bun...fac reclamatie.Dar problema e cu stiu cum il cheama defapt...stiu doar porecla..si martori ....nimeni nu vrea sa sa zica nimca(de frica)
Sa faca plangerea aratandu-l pe faptuitor ca fiind persoana al carui nume nu-l cunoste dar lucreaza la...si are porecla...., indicand si martorii. Organul de urmarire penala stie ce are de facut.
multumesc mult de tot pentru sfat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare - plangere penala, efecte edee edee Va salut , intentionez sa fac o plangere penala pentru amenintari unui individ foarte agresiv , care ma ameninta cu bataia imi adreseaza injurii fara macar ca ... (vezi toată discuția)
Amenintare calex calex buna ziua... de o luna un recidivist care mai are coada 3 ani si 7 luni ma tot ameninta k ma bate ma omoara, ma injura scuipa dupa mine !!! ce ma sfatuiti sa ... (vezi toată discuția)