avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare - plangere penala, efecte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare - plangere penala, efecte

Va salut , intentionez sa fac o plangere penala pentru amenintari unui individ foarte agresiv , care ma ameninta cu bataia imi adreseaza injurii fara macar ca eu sa-l cunosc. Vreau sa va intreb ce dovezi imi trebuiesc , nu l-am inregistrat , nu l-am filmat dar nici sa ajung sa mi fie frica sa merg pe strada nu vreau , am vreo sansa sa castig procesul , poate fi pedepsit acest individ sau am chinui degeaba?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 21:56, 14 Martie 2013
Macar martori ar trebui sa aveti!

Altfel cum puteti dovedi ca acesta v-a amenintat?!

Credeti ca el, daca o sa vina in instanta sau la parchet, pentru o declaratie, o sa spuna: "Da, recunosc, eu il amenint" ... !?!?!?.... #-o
Puteti proba cu martori. Faceti plangere penala si posibil sa se linisteasca dupa ce va fi chemat la politie pentru declaratii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie ptr.injurii si calomnii popescuelena77 popescuelena77 De un an de zile sunt injurata si calomniata de o vecina pe care stiu doar cum o cheama.Nu avem nici un fel de relatie de prietenie,nici macar de salut.Acum ... (vezi toată discuția)
Amenintare ! redu redu In 1997 am avut un eveniment neplacut care a urmat cu un proces pe care l-am castigat -nu vreau sa intru in detalii - de atunci anumiti indivizi cand ma vad pe ... (vezi toată discuția)