avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenintare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenintare

buna ziua... de o luna un recidivist care mai are coada 3 ani si 7 luni ma tot ameninta k ma bate ma omoara, ma injura scuipa dupa mine !!! ce ma sfatuiti sa fac?am facut o plangere la politia locala dar ma gandesc ca iei nu vor face nimic deorece individul este turnator la politie !! am si 2 martori la cele intamplate !! mai multe lume a vazut dar le este frica sa vina martor !! daca mai imi dai si un pumn si imi iau certificat d la medicul legist !! ce sanse am sa castig in instanta !! ?? si ce va pati individul ?/?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:38, 25 Iunie 2010
Faceti cu spuneti cu IML.
Martorii trebuie si ei audiati daca politia ii poate identifica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari, santaj, bataie... Vlad_B Vlad_B Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie... Am si eu o problema destul de grava cu un tip care nu imi da pace de cateva luni.... Sa va povestesc ... (vezi toată discuția)
Defaimare/ in cautate de avocat Devuk Devuk Buna ziua Am o problema foarte mare , in urma cu vre o 12 ani am avut o relatie cu o colega de serviciu( ea fiind casatorita) . De atunci am probleme foarte ... (vezi toată discuția)
Lovituri la nivelul gatului xuser xuser Lovirea cuiva cu pumnul la nivelul gatului se poate retine ca si tentativa de omor? Cunosc un caz cand cineva a strans o fata de gata, si desi fata a primit ... (vezi toată discuția)