avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Defaimare/ in cautate de avocat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Defaimare/ in cautate de avocat

Buna ziua
Am o problema foarte mare , in urma cu vre o 12 ani am avut o relatie cu o colega de serviciu( ea fiind casatorita) .
De atunci am probleme foarte mari sunt injurat amenintat cu bataia si cu moartea , sa aruncat cu acid pe mine ( pe haine , am avut noroc), rudele ma injura si ma ameninta cu bataia mereu sunt vorbit de rau in oras am fost plesnit de fosta patroana si de o ruda ,dar ce este mai rau este k defiecate data cand vin in tara in orasSinaia , sunt urmarit de catre indivizi care nu i cunosc , au venit dupa mine la dentist , pe transfagarasan ( eu fiind in concediu) la notar,practic sunt in spatele meu oriunde sunt si nu doar sa ma urmareasca de dragul de a urmari , banuiesc ca ori vor sa ma bata ori sa ma omoare , am fost urmarit pana spre granita Romaniei cu Ungaria.
Martori sunt insa le este frica sa vorbeasca pt ca au famili si se tem pentru copii familie. La politie nu am fost.
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat si daca este cinva dintre dumneavoastra care vrea sa ma reprezinte in instanta va rog sa mi spuneti ce putem face si cum sa i dam in judecata . Am descris cat de scurt posibil pt k "povestea si intamplarile sunt foarte multe .
Va multumesc pt timpul acordat
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Devuk , utilizator 11:10, 27 Ianuarie 2017
Aveti dreptul sa depuneti plangere penala. Plangerea se depune la politie sau parchet.
Va multumesc pt atentia acordata , pot sa depun plangere chiar daca martorii nu vor depune marturie , am vb cu ei dar le este frica sa vorbeasca
Puteti depune, insa pentru probarea infractiunii era nevoie de martori, oricum, martorii pot fi citati sa depuna marturie si odata ajunsi in fata organului judiciar, trebuie sa declare adevarul in sens contrar, suporta consecintele legale.
Ma puteti reprezenta in instanta ? Vreau sa ii dau in judecata pe cei / cel care imi defaimeaza numele , cred k este un caz foarte clar de , defaimare ceeace mi se intampla mie de atatia ani .Va pot suna la birou astazi? Va multumesc pentru timpul acordat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,am primit un apartament prin donatie de la părinți ... Existent Existent Buna ziua ,am primit un apartament prin donatie de la părinți mei fără clauze ,după vre-o 4 ani m-am însurat iar mamei mele nu îi convine de soția mea ... (vezi toată discuția)
Amenintara cu viol si bataie bassu86 bassu86 NU stiu cum sa fac...prietena mea lucreaza la o argintarie intr-un complex foarte mare din brasov....acum 4 ile a fost amenintata de un individ cu bataia si ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva unui minor manolachealex manolachealex In urma cu cateva zile, mi s-a facut plangere penala de catre o colega. Din cate am inteles am fost acuzat de santaj, injurii. Sunt la liceu, in clasa a XI-a, ... (vezi toată discuția)