avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ,am primit un apartament prin donatie de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ,am primit un apartament prin donatie de la părinți ...

Buna ziua ,am primit un apartament prin donatie de la părinți mei fără clauze ,după vre-o 4 ani m-am însurat iar mamei mele nu îi convine de soția mea si pentru ca eu nu am vrut sa o dau afara din casa acum ma dat in judecata pentru a obtine revocarea donatiei spunând că eu am bătuto ,înjurat-o amenințaț-o etc...dar inainte de toate astea mama mea sa dus la apartament unde era doar soția mea si copilul si a luat-o la bătaie am filmare.. apoi am cerut ordin de restricție sa nu sa mai poata apropia de soția mea sau copil a venit si politia care i-au întocmit un dosar penal pt tâlhărie, de atunci ma dat in judecata .nu are dovezi, nu are clauze ,are doar 2 martori falsi vecini de ai iei care pt 2 bani spun orice sunt "oameni necajiti' mama este despărțită de tatăl meu dar cand mi-au donat a fost chemat si tatăl meu sa semneze de către notar. Poate revoca donația cu 2 martori falsi ,ce pot spune ca eu am bătuț-o înjurat-o, amenințaț-o etc cand a bătut-o pe soția mea am venit si eu in tara pt ca politia ma pus si pe mine sa dau declarație si am declarat exact ce stiu si politisti: ca a bătuto amenințaț-o etc..mentionez ca am investit in jur de 10 k eur in acest apartament de cand mi-a fost dat de părinți ,nu am toate chitantele,de la toate materialele pentru ca de multe ori am trimis bani lu mama din străinătate și ea a cumpărat o 50% din materiale la care eu nu am bonurile
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2020
Existent, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:48, 24 Noiembrie 2020
daca nu poate dovedi, donatia nu va fi revocata.
aparati-va eficient, cu avocat, banuiesc ca aveti si dvs probe. Cheltuielile de judecata le va suporta tot mama, daca pierde procesul.
martorilor ei, faceti-i plangere pt marturie mincinoasa, daca instanta nu se sesizeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare act donatie fara clauza Andrei71 Andrei71 Buna ziua, An si eu o problema si as dori raspuns urgent,mai precis pana pe 24 februarie.Tatal meu mai are o sora si impreuna cu aceasta detin de la parintii ... (vezi toată discuția)
Donatie jumatate co-proprietate teaavram teaavram Se poate face donatie pe jumatate din apartament detinut de parintii mei, donatia vine din partea mamei. Sunt unica mostenitoare. Parintii mei detin in ... (vezi toată discuția)
Se poate ataca donatie apt dupa 16 ani? Vlad N. Vlad N. Tata a doi copii pe care i-a facut cu mame diferite, un baiat si o fata, a donat aparatamentul lui mamei fetei, care a decedat. Fiica a mostenit apartamentul. ... (vezi toată discuția)