avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit reziliere contract inchiriere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

reziliere contract inchiriere

spuneti mi va rog in cit timp trebuie declarat administratia financiara un contract de inchiriere imobil intre doua persoane care se termina inainte de termen ?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 16:21, 17 Ianuarie 2011
Vorbiti de rezilierea contractului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere clau_01 clau_01 Apartamentul este inchiriat unei persoane fizice. S-a facut contract de inchiriere la Administratia Financiara pentru o perioada de 2 ani. Chiriasul este rau ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere camelia50 camelia50 Am inchiriat unui baiat un apartament. Doresc sa reziliez contractul de inchiriere pe cale amiabila inainte de termen. Unde sa merg?La administratia financiara ... (vezi toată discuția)
Incetarea unui contract de inchiriere spatiu comercial silvia1502 silvia1502 Buna ziua, puteti sa imi spuneti daca am un contract de inchiriere intre persoana fizica si persoana juridica inregistrat la administratia financiara,si care ... (vezi toată discuția)