avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Retragere in instanta a domiciliului-Model actiune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Retragere in instanta a domiciliului-Model actiune

Am o problema mare. Cand m-am casatorit i-am facut domiciliul sotului la mine in apartament. Locuinta fiind bun propriu Suntem in divort.Acum vreau sa nu mai aiba domiciliul la mine pentru ca vine si face scandal in fata usii si cand vine politia arata buletinul. Oricum nu mai locuieste de 6 luni la mine.
Vreau sa fac o actiune in instanta prin care sa-l dau afara. Am inteles ca nu se poate altfel. Si nu stiu ce trebuie sa contina.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 17:39, 17 Ianuarie 2011
Trebuie sa faceti actiune de evacuare, ca cerere principala, solicitand in subsidiar radierea domiciliuui de SPCLEP care i-a emis cartea de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am introdus divorțul și ne-am despărțit în fapt. are dreptul soțul să intre forțat în locuința comună, ținând cont că e dobândită de soție înainte de căsătorie? FloareaStancilor FloareaStancilor Buna ziua. Rog răspuns urgent. Am deschis divorț și ne-am despărțit in fapt. Soțul are dreptul să intre forțat in locuința comună până la ... (vezi toată discuția)
Anulare de domiciliu floryn_bzz floryn_bzz am facut buletin la cineva pe adresa mea si nu mai sta aici si tot vin prin posta documente cum pot sa l anulez (vezi toată discuția)
Luare in spatiu concubin mirrey mirrey Buna seara ! Am nevoie de ajutorul d-voastra. Acum 2 luni am luat in spatiul (nu flotant) pe concubinul meu de care m-am despartit. In urma unui scandal a ... (vezi toată discuția)