Sunt din Valcea, locuiesc la ej4/4. Blocul in care locuiesc e in stadiul de mansardare, s-a facut deja un an de cand s-a inceput lucrarea. Ma intereseaza daca se poate ataca in instanta aceasta firma de constructii, pentru deranjarea linistii publice. Am un copil de aproape 4 ani care se trezeste la 7jumate in bocaneli si somnul de dupa-amiaza nu si-l mai poate face datorita zguduielilor, ca astia cand baga pickummer-ul (nu stiu cum se scrie corect, scuzele de rigoare) nu mai poti schimba 2 vorbe in casa. Nu mai vorbesc ca sotul meu lucreaza si in ture de noapte, si ii este imposibil sa se odihneasca 2 ore acasa. Poate ma ajutati in acest sens.
Va multumesc
In legatura cu acelasi subiect - deranj liniste publica, am rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema. In spatele blocului meu se contruieste un sediu de firma pe un teren viran, iar forarile incep dimineata la 8 si lacum, la ora 21.10 inca mai continua. Si eu am un copil de 4.5 ani si totodata cand ajung acasa imi doresc sa pot deschide fereastra si sa respir putin aer. Constructia din spatele blocului produce foarte mult zgomot si praf. Exista posibilitatea de a impune firmei de constructii ore de lucru normale (8 ore pe zi). Daca da pe ce cale? Cui trebuie sa ma adresez? Va multumesc.